Szolgáltatások

Kertépítés

Kell egy kert, ahol hallgathatom a madárdalt, a szellő hangjait és amit a szomszéd is kellőképpen irigyel. Hívására munkatársunk felkeresi Önt, meghallgatja igényeit, elképzeléseit, javaslatokat, ötleteket ad, vázlatot készít, majd két-három alkalommal történő egyeztetés után elkészíti kertjének „testre szabott” tervét. Specialitásunk: Minimális munkaráfordítással fenntartható a környezettől zöld falakkal elhatárolt meghitt, funkciók szerint tagolt kert. Sok évelő és hagymás növénnyel, rengeteg színes virággal.Vállaljuk még meglévő kertek átalakítását, átrendezését, kiegészítését, helyreállítását.

Öntözőrendszerek

Cégünk mintegy huszonöt éve telepít öntözőrendszereket magánkertekbe, lakóparkokba, sportpályákra.Az eltelt idő alatt kipróbáltuk a vezető öntözőrendszer-márkák termékeit, és az amerikai Hunter márkájút ítéltük legjobbnak, így ezt importáljuk, forgalmazzuk, telepítjük.
A Hunter rendszer több mint harminc éves múlttal rendelkező rendszer, amely manapság az amerikai rendszerek között is a csúcstechnológiát képviseli. Karbantartást nem igényel, vezérlését eső-, és légnedvesség-érzékelő kontrollálja, víztakarékos, környezetbarát anyagokból épül fel. Kívánságára TORO, RainBird, Nelson, Gardena rendszerek telepítését is elvállaljuk. Specialitásunk az összegyűjtött csapadékvíz kiöntözése, kútról , ciszternából és vízhálózatról történő kombinált öntözés lehetővé tétele.

Füvesítés

Terület-előkészítés

A gyommentes és fellazított, tápanyaggal feltöltött területen kialakítjuk a megfelelő lejtésviszonyokat. A tömörített magágy mindig az épülettől távolodva kifelé lejtsen és a járdaszint alá kerüljön 3-5 cm-rel. Mindig biztosítsuk a csapadékvíz szabad elfolyásának lehetőségét.

Magvetés

A tömörített magágy felső 1 cm-ét lazítsuk fel. A kiválasztott magtípus felét töltsük a magvető kocsiba és szórjuk ki a magot egy irányba. Gereblyézzük be a magot a szórás irányára merőlegesen. Szórjuk ki a mag másik felét az előző szórás irányára merőlegesen és ezt is gereblyézzük be, a legutóbbi szórásirányra merőlegesen. Ha kell, a kisebb elmaradt területeken kézzel szórjuk meg és dolgozzuk be a magot a magágy felső 1 centiméterébe. 
A magvetést gondosan, két irányban hengerezzük meg, szórjunk ki indító műtrágyát, majd öntözzük be a magvetést.
A fűmag kelése alatt a termőréteg felső 3-5 cm-ének mindig nedvesnek kell lennie! Az öntözővíz azonban a magvetésen nem folyhat meg, mert ez kimosná ill. szétfajtázná a magokat. Ezért fűmagvetés előtt nézzük meg az időjárás-előrejelzést is, hogy nem várható-e nagy mennyiségű hirtelen lezúduló csapadék.

A hagyományos magvetés mellett léteznek más nagyüzemi, professzionális módszerek pl. hidrovetés is.

Gyepszőnyeg

Általában 40 cm x 2 m-es, rövidre nyírt gyökerekkel átszőtt talajjal szállított készgyep. Szőnyegként feltekerve szállítják, és hasonlóképpen terítjük ki a megfelelően előkészített talajra. Innen a neve is: gyepszőnyeg.

Kerti világítás

Vállaljuk kertek mindenféle igényt kielégítő megvilágításának, megtervezését és teljeskörű kialakítását.

Beltéri dekoráció élő-, és műnövényekkel

Kívánságára szakemberünk felkeresi a munkaterületet , felméri, az Ön elképzeléseit meghallgatva árajánlatot készít . Ha a körülmények nem felelnek meg az élő növények számára, vagy a termőföld jelenléte a helyiségben nem engedhető meg, ott élethű műnövényekkel dekorálunk. Gyakran az élő-, és műnövények egyazon kompozícióban szerepelnek, összeültetve fokozhatjuk ezáltal a műnövény élőszerű hatását. Munkáinkkal színházak díszleteiben, bevásárlóközpontokban, autószalonokban, éttermekben találkozhatnak.

Kertépítéshez szükséges anyagok kereskedelme házhoz szállítással

Amennyiben vásárlónk volt, vagy dolgoztunk Önnél, kérdését a következő email címre várjuk: info(kukac)v31.hu

Kertészeti, kertépítészeti , öntözőrendszer szaktanácsadás

Hunter márka forgalmazás

Öntözőrendszer elemeket importálunk, értékesítünk, viszonteladók, telepítők jelentkezését várjuk!