Keresés
Kosár0Cikk(ek)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Szolgáltatások

:: Kertépítés ::
Kell egy kert, ahol hallgathatom a madárdalt, a szellő hangjait és amit a szomszéd is kellőképpen irigyel. Hívására munkatársunk felkeresi Önt, meghallgatja igényeit, elképzeléseit, javaslatokat, ötleteket ad, vázlatot készít, majd két-három alkalommal történő egyeztetés után elkészíti kertjének „testre szabott” tervét. Specialitásunk: Minimális munkaráfordítással fenntartható a környezettől zöld falakkal elhatárolt meghitt, funkciók szerint tagolt kert. Sok évelő és hagymás növénnyel, rengeteg színes virággal.Vállaljuk még meglévő kertek átalakítását, átrendezését, kiegészítését, helyreállítását.

:: Öntözőrendszerek ::
Cégünk mintegy tizenöt éve telepít öntözőrendszereket magánkertekbe, lakóparkokba, sportpályákra.Az eltelt idő alatt kipróbáltuk a vezető öntözőrendszer-márkák termékeit, és az amerikai Hunter márkájút ítéltük legjobbnak, így ezt importáljuk, forgalmazzuk, telepítjük.
A Hunter rendszer több mint harminc éves múlttal rendelkező rendszer, amely manapság az amerikai rendszerek között is a csúcstechnológiát képviseli. Karbantartást, téliesítést nem igényel, vezérlését eső-, és légnedvesség-érzékelő kontrollálja, víztakarékos, környezetbarát anyagokból épül fel. Kívánságára TORO, RainBird, Nelson, Gardena rendszerek telepítését is elvállaljuk. Specialitásunk az összegyűjtött csapadékvíz kiöntözése, kútról , ciszternából és vízhálózatról történő kombinált öntözés lehetővé tétele.

:: Beltéri dekoráció élő-, és műnövényekkel ::
Kívánságára szakemberünk felkeresi a munkaterületet , felméri, az Ön elképzeléseit meghallgatva árajánlatot készít . Ha a körülmények nem felelnek meg az élő növények számára, vagy a termőföld jelenléte a helyiségben nem engedhető meg, ott élethű műnövényekkel dekorálunk. Gyakran az élő-, és műnövények egyazon kompozícióban szerepelnek, összeültetve fokozhatjuk ezáltal a műnövény élőszerű hatását. Munkáinkkal színházak díszleteiben, bevásárlóközpontokban, autószalonokban, éttermekben találkozhatnak.

:: Webáruház ::
Internetes áruházunkban böngészve megtalálja termékeinket, melyeket kívánságára házhozszállítunk, így akár otthonról kényelmesen is intézheti vásárlását. Ehhez minden segítséget, leírást, árlistát és katalógust megtalál oldalunkon, azonban ha bármilyen segítségre van szüksége bátran írjon nekünk vagy hívjon minket telefonon ITT

:: Kertépítéshez szükséges anyagok kereskedelme házhoz szállítással ::

:: Kertészeti, kertépítészeti , öntözőrendszer szaktanácsadás ::

:: Hunter márka forgalmazás ::
Öntözőrendszer elemeket importálunk, értékesítünk, viszonteladók, telepítők jelentkezését várjuk!