vissza a nyitóoldalra
fejlec top
fejlec center kertépítés, füvesítés, öntözorendszer referenciáink kertépítés, füvesítés, öntözorendszer referenciáink kertépítés, füvesítés, öntözorendszer referenciáink kertépítés, füvesítés, öntözorendszer referenciáink
deutsch
részletes kereso a webáruházhoz
kapcsolat cégünkhöz, címünk, telefonszámaink és egyéb elérhetoségeink
néhány információ cégünkrol

:: Kertépítés ::
- Kell egy kert, ahol hallgathatom a madárdalt, a szello hangjait és amit a szomszéd is kelloképpen irigyel. Hívására munkatársunk felkeresi Önt, meghallgatja igényeit, elképzeléseit, javaslatokat, ötleteket ad, vázlatot készít, majd két-három alkalommal történo egyeztetés után elkészíti kertjének „testre szabott” tervét. Specialitásunk: Minimális munkaráfordítással fenntartható a környezettol zöld falakkal elhatárolt meghitt, funkciók szerint tagolt kert. Sok évelo és hagymás növénnyel, rengeteg színes virággal.Vállaljuk még meglévo kertek átalakítását, átrendezését, kiegészítését, helyreállítását.

:: Öntözorendszerek ::
- Cégünk mintegy tizenöt éve telepít öntözorendszereket magánkertekbe, lakóparkokba, sportpályákra.Az eltelt ido alatt kipróbáltuk a vezeto öntözorendszer-márkák termékeit, és az amerikai Hunter márkájút ítéltük legjobbnak, így ezt importáljuk, forgalmazzuk, telepítjük.
A Hunter rendszer kb. harminc éves múlttal rendelkezo rendszer, amely manapság az amerikai rendszerek között is a csúcstechnológiát képviseli. Karbantartást, téliesítést nem igényel, vezérlését eso-, és légnedvesség-érzékelo kontrollálja, víztakarékos, környezetbarát anyagokból épül fel.Kívánságára TORO, RainBird, Nelson, Gardena rendszerek telepítését is elvállaljuk. Specialitásunk az összegyujtött csapadékvíz kiöntözése, kútról , ciszternából és vízhálózatról történo kombinált öntözés lehetové tétele.

:: Beltéri dekoráció élo-, és munövényekkel ::
- Kívánságára szakemberünk felkeresi a munkaterületet , felméri, az Ön elképzeléseit meghallgatva árajánlatot készít . Ha a körülmények nem felelnek meg az élo növények számára, vagy a termoföld jelenléte a helyiségben nem engedheto meg, ott élethu munövényekkel dekorálunk. Gyakran az élo-, és munövények egyazon kompozícióban szerepelnek, összeültetve fokozhatjuk ezáltal a munövény éloszeru hatását. Munkáinkkal színházak díszleteiben, bevásárlóközpontokban, autószalonokban, éttermekben találkozhatnak.

:: Webáruház ::
- Internetes áruházunkban böngészve megtalálja termékeinket, melyeket kívánságára házhozszállítunk, így akár otthonról kényelmesen is intézheti vásárlását. Ehhez minden segítséget, leírást, árlistát és katalógust megtalál oldalunkon, azonban ha bármilyen segítségre van szüksége bátran írjon nekünk vagy hívjon minket telefonon.

:: Katalógusáruház ::
- A termékek címszó alatti katalógusokból katalógusáruház szeruen vásárolhat!

:: Kertépítéshez szükséges anyagok kereskedelme házhoz szállítással ::

:: Kertészeti, kertépítészeti , öntözorendszer szaktanácsadás ::

:: Hunter márka forgalmazás ::
- Öntözorendszer elemeket importálunk, értékesítünk, viszonteladók, telepítok jelentkezését várjuk!

 

Népszerű kifejezések: öntözőrendszer, Hunter, gyepszőnyeg, füvesítés, kertépítés, vakondháló, szivattyú, KPE cső, csepegtető, kerti tó, Gardena, macskariasztó, Alko, Grundfos, Scotts-Everris

@ 2007-2013 - V.31 Kft. :: Minden jog fenntartva